Wat heeft de streek te bieden deze tijd van het jaar? Welke producten zijn top vers en van goede kwaliteit? Deze vragen zijn voor ons de basis voor het samenstellen van ons menu om telkens weer een verrassend en heerlijk diner te verzorgen.
Pure producten, enorme passie en een vleugje LEF zijn volgens Jop de juiste ingrediënten voor een unieke ervaring
Bent u vegetarisch? Geen probleem! Geef dit bij ons aan zodat wij kunnen zorgen voor een ultieme vegetarische LEF ervaring. Ook houden wij graag rekening met allergieën en dieetwensen.
Lust u iets niet of zijn er allergieën dan kunnen we hier het menu uiteraard op aanpassen
Heeft u vragen over allergenen? Vraag het ons zodat wij u hierover kunnen adviseren.
——————————————————————————————————————————————————————————————–
Voor groepen vanaf 6 personen serveren wij een surprisemenu of doen wij graag vooraf een menuvoorstel.
SPECIALS
(dinsdag t/m donderdag, enkel op reservering)
Uiteraard zijn de specials uit te breiden met een voorgerecht en/of dessert!
LOBSTERDAYS
Verse pasta met kreeft
Ben jij liefhebber van kreeft of wil je graag een keer kreeft proberen?
Een vraag die wij krijgen is of de kreeft nog zelf schoongemaakt moet worden. Nee, dit doen wij voor jullie, eet wel zo gemakkelijk!
Reserveer uiterlijk maandag vóór 21.00 voor de betreffende week zodat wij tijdig verse kreeft voor jullie kunnen bestellen
Pasta & kreeft
Hele kreeft 42,50 | Halve kreeft 32,50
ZEETONG
zeetong / kriel aardappel / seizoensgroenten / eigen jus / citroen
Prijs 42,50
‘BREEK DE WEEK’ MENU
Doordeweeks geen zin om te koken? Zullen wij het je dinsdag t/m donderdag makkelijk maken?
3 of 4 gangen all-in menu (glas bubbels, halve glazen bijpassende wijnen, tafelwater en koffie met friandises)
Hard gewerkt en geen zin om boodschappen te doen en zelf nog in de keuken te gaan staan?
Laat je lekker verwennen!
3 gangen all-in 68
4 gangen all-in 80
Geef ‘breek de week’ aan bij je reservering als je hier gebruik van wilt maken.
——————————————————————————————————————————————————————————————–
MENU
Voorgerechten
zalm 41 graden / gerookte crème fraîche/ snijboon / waterkers / koolrabi
of
Livar buikspek / gado gado / ‘atjar’ / sesam / pinda
of
carpaccio van rund / pickels / truffel crème / pijnboompitjes / oude kaas
of
soep van het moment
Tussengerecht 1
schelvis / venkel / courgette / vadouvan / gist
en/of
Tussengerecht 2
hoender / Parmaham / ui / aardpeer / saus van morilles
Hoofdgerechten
kabeljauw / gamba-kerrie risotto / bosui / beurre blanc van mosselen en citroenmelisse
of
kalfshaas / little gem / doperwt / kappertjes / hasselback / beurre noisette / rode wijnsaus
of
duo van rund / rode ui / knolselderij / pommes dauphine / truffeljus
supplement gebakken eendenlever 7,5
Nagerechten
assortiment verfijnde kaasjes / huisgemaakt bananen notenbrood (6 gangen)
kaas ipv dessert supplement 6
of
pure chocolade / kokos / gemberbier / blauwe bes / macadamia
of
‘LEF’s’ dame blanche
Om in het weekend de drukte te spreiden serveren wij
op vrijdag en zaterdagavond ons menu vanaf 4 gangen.
3 gangen 45
4 gangen 54
5 gangen 63
6 gangen 72