Menu

Wat heeft de streek te bieden deze tijd van het jaar? Welke producten zijn top vers en van goede kwaliteit?  Deze vragen zijn voor ons de basis voor het samenstellen van ons menu om telkens weer een verrassend en heerlijk diner te verzorgen.

Pure producten, enorme passie en een vleugje LEF zijn volgens Jop de juiste ingrediënten voor een unieke ervaring

Bent u vegetarisch? Geen probleem! Geef dit bij ons aan zodat wij kunnen zorgen voor een ultieme vegetarische LEF ervaring. Ook houden wij graag rekening met allergieën en dieetwensen. 

Lust u iets niet of zijn er allergieën dan kunnen we hier het menu uiteraard op aanpassen

Heeft u vragen over allergenen? Vraag het ons zodat wij u hierover kunnen adviseren.

——————————————————————————————————————————————————————————————–

Voor groepen vanaf 6 personen serveren wij een surprisemenu of doen wij graag vooraf een menuvoorstel.

——————————————————————————————————————————————————————————————–

GAULT&MILLAU MENU 
 
In maart vieren wij onze 13 punten vermelding van Gault&Millau!
 
Kom in maart dinsdag, woensdag of donderdag bij ons genieten van een 4 gangen menu voor € 43,00
 
enkel op reservering
 
——————————————————————————————————————————————————————————————–

LOBSTERDAYS

Op dinsdag t/m donderdag verse pasta met kreeft

Ben jij liefhebber van kreeft of wil je graag een keer kreeft proberen?

Een vraag die wij krijgen is of de kreeft nog zelf schoongemaakt moet worden. Nee, dit doen wij voor jullie, eet wel zo gemakkelijk!

Let op, enkel op reservering

Reserveer uiterlijk maandag vóór 21.00 voor de betreffende week zodat wij tijdig verse kreeft voor jullie kunnen bestellen

Pasta & kreeft 

Hele kreeft      37,50          |         Halve kreeft      27,50

——————————————————————————————————————————————————————————————–

MENU

Voorgerechten

zeebaars / coquille / gefermenteerde knolselderij / kervel / zure room / mosterdzaad
of
kalfsmuis / ‘piccalilly’ / vadouvan / kwartelei 
of
carpaccio van rund / pickels / truffel crème / pijnboompitjes / oude kaas
of
soep van het moment

Tussengerecht 1

tartaar van gamba / schelvis / mango / paksoi / tom kha kung 
(4 gangen)

Tussengerecht 2

Eendenborst / schorseneer / witlof / gevogelte jus met gerookte zwarte thee
 (5 gangen)

Hoofdgerechten

kabeljauw / caponata / prei / courgette / kriel / bisque van langoustine
of 
varkenshaas / gestoofde wang / polenta / gele biet / radijs / eigen jus
of
duo van rund / rode ui / knolselderij /  pommes dauphine  / truffeljus
supplement gebakken eendenlever 7,5

Nagerechten

assortiment verfijnde kaasjes / huisgemaakt bananen notenbrood (6 gangen)
kaas ipv dessert supplement 5
of
koffie / passievrucht / banaan / pinda
of
‘LEF’s’ dame blanche

Om in het weekend de drukte te spreiden serveren wij
op vrijdag en zaterdagavond ons menu vanaf 4 gangen.

3 gangen      39
4 gangen      49
5 gangen      59
6 gangen      69

Scroll to top